"Swentibold" 40 jaar jong!

deel 1

 

zaterdag 15 september 2007

 

Huldiging van onze dirigent en oprichter van "Swentibold" Leo Hölsgens, Annie Hölsgens-Hurckens, Tiny Albertz-Wetzels en Lou Albertz op 15 september 2007. Zij zijn allen 40 jaar lid van ons orkest. 

"Swentibold" 40 jaar jong!

deel 2

 

zaterdag 15 september 2007

De dag begon met een reünie waarop wij, onder het genot van een lekker Italiaans buffet, met veel oud-leden herinneringen konden ophalen. Tijdens een druk bezochte receptie gaven veel familieleden, vrienden en relaties "acte de présence".

Daarna volgde een gezellige feestavond met muziek en dans.

"Swentibold" 40 jaar jong!

deel 3

 

zondag 4 november 2007

Op 4 november 2007 bezochten wij in het kader van ons jubileumfeest de stad Antwerpen. Hoogtepunt van deze dag was ongetwijfeld het bezoek aan het Sportpaleis met een concert in de serie "Night of the Proms"

"Swentibold" 40 jaar jong!

deel 4

 

zaterdag 1 december 2007

Op 1 december 2007 sloot accordeonorkest "Swentibold" het jubileumjaar af met een klinkend jubileumconcert. Naast het jubilerende orkest werkten aan dit concert mee: E.M.A.V. "Scala" uit Maastricht o.l.v. Paul Mommers, de solisten Trix Reijntjes (accordeon) en Heleen Kunneman (zang), en het Roermonds Mannenkoor o.l.v. ??

"Swentibold" 40 jaar jong!

deel 5

 

zaterdag 1 december 2007

Tijdens het jubileumconcert van accordeonorkest "Swentibold" op 1 december 2007 kreeg Leo Hölsgens een Koninklijke onderscheiding. Hij werd door Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen benoemd tot "Lid in de Orde van Oranje Nassau" en kreeg de daarbij behorende versierselen opgespeld.