Foto's 2013

Verenigingsactiviteit

zondag 9 september 2013

 

Vanaf 14.30 uur druppelden de leden langzaam binnen en installeerde men zich op het terras met koffie etc. Om 15.00 uur begon het echte werk. Er werd twee uur fanatiek gekegeld. De kegelaars gingen er flink tegenaan en ook de kijkers waren enthousiast wanneer er gescoord werd. Rond 17.30 konden we genieten van een lekker dinertje. Dit werd voorafgegaan door de prijsuitreiking. De voorzitter van de vakkundige en eerlijke jury reikte de prijzen uit voor de drie beste kegelaars. Dat waren: Conrad Payne (1), Jan Goffin (2) en Wil Veugelers (3),
Zij mochten een of meer flessen in ontvangst nemen. De aanmoedigingsprijs ging naar Karel Ruiten. Hij ontving een oefenpakket in de vorm van een....kegelspel.

Middagconcert in Maastricht

zondag 29 september 2013

 

Na wij in 2010 met succes een concert verzorgd hadden in het Centre Ceramique in Maastricht kregen wij op 29 september jl. een nieuwe kans om ons daar te presenteren.
Het concert kenmerkte zich door de gevarieerde muziekkeuze van onze dirigent. Ook dit keer er weer veel liefhebbers van accordeonmuziek luisteren. Het applaus van het publiek getuigde van de waardering die zij voor ons optreden hadden.

Najaarsconcert

zatedag 5 oktober 2013

Zaterdag 5 oktober a.s. organiseren wij weer onze inmiddels traditionele concertavond. Net zoals in voorgaande jaren kunt u deze avond genieten van een mooi, maar vooral gevarieerd concert. Natuurlijk nemen wij zelf een deel van de avond voor onze rekening waarin we u laten genieten van speciaal voor accordeonorkest gecomponeerde muziek, afgewisseld met bekende lichte muziek, tango en musette o.l.v. onze dirigent Geert Bogie.

Als gasten tijdens dit najaarsconcert hebben wij uitgenodigd  het alom bekende mandoline-orkest The Strings uit Stein. Deze groep is in onze regio wijd en zijd bekend vanwege de prachtige muziek die zij op hun instrumenten maken. Zij treden geregeld op tot ver over onze provinciegrenzen en hebben al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Het orkest staat o.l.v. mevrouw Annemiek Hermans.

Onze tweede gastvereniging is het Mannenkoor Manoeuvre uit Weert. 
Een koor met een heel eigen visie op muziek en zingen. Zij zullen u verrassen met de wijze waarop zij hun programma voor het voetlicht brengen. Het repertoire mag verrassend heten, anders dan anders. Het koor staat onder de professionele muzikale leiding van Noël Seerden.

Tot onze vreugde zien wij elk jaar meer publiek komen op deze avond. Als ons programma u aanspreekt noteer de datum dan in uw agenda en kom op 5 oktober naar ons luisteren. Het concert vindt plaats in het Gemeenschapshuis in Buchten (Kerkvonderen 9-11), begint om 19.00 uur en u betaalt geen entree.

Jan Goffin, lid van verdienste

dinsdag 29 oktober 2013

 

Tijdens de ALV 2013 wordt Jan Goffin door de aanwezige leden unaniem benoemd tot Lid van Verdienste van ons orkest. Jan dankt deze eer aan zijn jarenlange inzet als voorzitter van onze vereniging.

Jubilarissen

dinsdag 29 oktober 2019

 

Tijdens de jaarvergadering op 29 oktober 2013 werden Truus Weijman-Muyris, Nicole Hoens-Hölsgens en Annemie Steenstraten-Nohlmans gehuldigd omdat zij respectievelijk 10, en 25 jaar spelend of steunend lid zijn van onze vereniging.