Mini Kerstconcert 2016

20 december 2016

Zoals sinds enkele jaren een traditie is geworden verzorgen wij tijdens de laatste repetitie voor Kerst een klein, informeel concertje voor familie en bekenden. Dit jaar heeft Henk een 4-koppige zanggroep uitgenodigd om ons concert extra cachet te geven. De mannen, The 4Kings genaamd, zingen a capella en met begeleiding van Swentibold enkele nummers.
Het concert wordt afgesloten met een gezellig samenzijn.

Concert in Nuth

dinsdag 29 november 2016

O.l.v. dirigent Henk Tiebosch werkt Swentibold mee aan het Najaarsconcert van Zangvereniging Orpheus in Nuth. Behalve de organiserende vereniging en Swentibold treedt ook Männergesangverein Cäcillia Braunsrath voor het voetlicht. Het is een sfeervolle avond waar wij een mooi optreden verzorgden duidelijk werd gewaardeerd door het aanwezige publiek.

Najaarsconcert 2016

2 november 2016

Ons najaarsconcert stond dit jaar helemaal in het teken van de accordeonmuziek. Onze dirigent had contact gelegd met een Duits accordeonorkest uit Weiterstadt. De Akkordeonfreunde uit Weiterstadt (een Duits toporkest) waren dit jaar onze gasten. Zij verzorgden o.l.v. hun dirigent Mathias Purr een schitterend optreden met veel variatie in muziekstijlen. 
Suzanne Welters, bekende saxofoniste, speelde enkele werken samen met Swentibold waarin zij de solo's voor haar rekening nam. Als sluitstuk van de avond speelden beide orkesten samen met de soliste de tango Yo so Maria.

Geslaagd concert in Maastricht

zondag 10 april 2016

Op zondagmiddag 10 april 2016 waren wij te gast in het Centre Céramique in Maastricht. Onze dirigent heeft een gevarieerd programma gemaakt met daarin veel aandacht voor de tango. Drie dansparen van stichting Tipo Tango uit Eindhoven lieten het publiek genieten van deze prachtige Zuid-Amerikaanse dans. Met dit concert hadden wij opnieuw de veelzijdigheid van ons instrument aan de bezoekers laten horen. 

Onderstaande foto's werden vrijwillig ter beschikking gesteld door fotograaf Hans van Eijsden 

Optreden in zorgcentrum Aldenhof in Born

zaterdag 5 maart 2016

Op zaterdagmiddag 5 maart hadden wij afgesproken om met ons orkest muziek te gaan maken in het verzorgingshuis Aldenhof in Born. Onze dirigent, Henk Tiebosch, had een luchtig programma samengesteld met o.a. tango's, licht klassieke en populaire muziek.
Onze dirigent speelt op accordeon een aantal bekende meezingers die gezongen worden door onze solisten Tinneke en André. Het publiek heeft er plezier in en zingt lekker mee.

Verenigingsactiviteit 2016

zondag 3 juli 2016

Om 14.45 uur werden alle deelnemers verwacht bij Bowling Stardust in Sittard. Nadat Annie Hölsgens het spelletje uitgelegd en de teams bekend had gemaakt kon de strijd beginnen. Twee uur lang werd er fanatiek met de ballen gegooid. Na het bekendmaken van de winnaars in diverse categorieën werd de middag afgesloten met een gezamenlijke bbq. Het was een sportieve, gezellige middag.