Geslaagd benefietconcert t.b.v. ‘t Tuurhoes

door Tiny Albertz

Er moesten stoelen worden bijgezet in de afgeladen volle St. Willibrorduskerk te Obbicht tijdens het benefietconcert voor het gemeenschapshuis van Guttecoven, ’t Tuurhoes, dat in juni 2023 is afgebrand.

 

Met deze grote opkomst heeft de gemeenschap Guttecoven laten blijken hoe belangrijk deze plek is voor de verenigingen en sociale activiteiten. De beide organisatoren, accordeonvereniging Swentibold en de fanfare St. Caecilia Guttecoven, zijn met deze hoge opkomst en de gulle opbrengst verrast en kijken tevreden terug dat zoveel bezoekers een mooie avond is bezorgd. Naast dank aan de vele vrijwilligers, donateurs was er een speciaal woord van dank voor de Rabobank die gratis vervoer ondersteunde en de heer en mevrouw Hermans van het kerkbestuur van Obbicht die de locatie en Harmonie Concordia het podium ter beschikking stelde ter onderstreping “van de vriendschapsband die er tussen de gemeenschappen van Obbicht en Guttecoven” bestaat. Dat bleek ook uit het feit dat St. Caecilia het slagwerk tijdens het concert mocht gebruiken van de Harmonie Concordia.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat na afloop een lange staande ovatie voor Swentibold en St. Caecilia te horen viel. Een ovatie niet alleen voor hun organisatie maar vooral voor het gevarieerd programma dat die avond te beluisteren viel waar het gezegde voor elk wat wils van toepassing was: van opera-, via musical- en filmmuziek naar dialectliedjes. Een muziekkeuze die aansloeg zoals ook bleek uit het meezingen van de bezoekers. De bijdrage van Holland Got Talent winnaar Martin Hurkens was een genot voor het oor en werd door het publiek zeer gewaardeerd.

De samenwerking tussen de verenigingen werd ook in muzikaal opzicht vormgegeven: Swentibold had een muziekstuk Air for Two uitgekozen waar 2 solisten van de andere vereniging aan deelnam. Fanfare St Caecilia met 2 solisten, het slotstuk met een samenzang van Martin Hurkens en Guus Steinen die het in Guttecoven bekend en heel toepasselijk lied Veer Hawte Same ten gehore brachten.

Het concert heeft duidelijk gemaakt dat er grote behoefte is aan het gemeenschapshuis t Tuurhoes en dat de verenigingscultuur in Guttecoven in bloei staat.

Iedereen die heeft gedoneerd of op een ander manier hun steentje hebben bijgedragen, nogmaals hartelijk dank.

 

Accordeonorkest Swentibold  en Fanfare  St. Caecilia


bron: dagblad de limburger d.d. 8..8.23


Deelname muzikale middag bij de Zonnebloem in Meerssen 23 november 2022


Laatste repetitie vóór de zomervakantie van 2022

De laatste repetitie voor de zomervakantie werd gebruikt om met elkaar het repetitiejaar af te sluiten. Naast het gezellig samenzijn werden de leden getrakteerd op een paar muzikale intermezzo’s. Verrassend was een presentatie van Landa op dwarsfluit met begeleiding van Henk op accordeon. Ook het samenspel op accordeon van Henk en echtgenote Monique heeft grote indruk op de toehoorders achtergelaten, temeer omdat de keuze van muziek geënt was op de huidige situatie in Oekraine. Last but not least was virtuoze spel van Peter op zijn nieuw aangeschafte accordeon vol lof.

Alle aanwezigen hebben van deze avond onder het genot van een drankje en hapje genoten en zullen nu van een welverdiende vakantie gaan genieten.


Jubilarrissen 2022

Ook dit jaar zijn er drie jubilarissen. Tijdens de algemene ledenvergadering werden deze dames in het zonnetje gezet. Dit zijn Toos Payne, Marlies Gubbels en Betty Bos. Deze dames zijn 25 jaar lid van het orkest en tevens 25 jaar lid van de NOVAM. Het bestuur memoreerde de afgelopen 25 jaar en de jubilarissen ontvingen een fraaie orchidee om mee naar huis te nemen. De oorkonde van de Novam wordt op een later tijdstip overhandigd. Toos, Marlies en Betty hopen nog lang lid te blijven van het orkest.


Herstart


Algemene leden vergadering 2021

Na ruim anderhalf jaar pauzeren kan er eindelijk weer een beetje met het normale leven worden doorgegaan.

Tijdens de jaarlijkse algemene leden vergadering werd afscheid genomen van bestuurslid Roland Graus. Naast een korte toespraak en dankwoord van de voorzitter werd hem een cadeaubon uitgereikt.

Drie jubilarissen in ons midden.

Isabelle Creemers en Brigitta Cops werden in het zonnetje gezet voor hun 10jarig lidmaatschap bij de vereniging.

De afgelopen 10 jaren werden nog eens onder loep genomen en ontvingen zij de traditionele Swentibold trofee en een koker met herinneringen en een passend boeket bloemen.

Een heel bijzondere jubileum is het 50 jarig lidmaatschap van Thea Marx in onze vereniging en tevens ook het 50jarig lidmaatschap bij de NOVAM.

Zij ontving uit handen van de voorzitter de oorkonde van de NOVAM en werd door het bestuur de titel "lid van verdienste"' toegewezen, waarbij als cadeau het traditionele gouden hangertje niet mocht ontbreken. Het kleurrijke boeket bloemen viel goed in de smaak.

 

 

De bijeenkomst werd afgesloten

met een woordje van de dirigent

waarbij traditioneel een instrumentaal

muzieknummer ten gehore werd gebracht.

("l'enfant demon Aster" arr. Claude Thomain)


Bijzondere verjaardag van onze dirigent

6 juni 2021


Herstart repetities

Dinsdag 1 juni 2021: herstart van de repetities.

Na meer dan een half jaar heeft het Coronavirus ons gedwongen stil te zitten. Het was tijdens deze eerste repetitie wel spannend om de kijken en te horen of men het accordeonspelen niet verleerd had. Gelukkig was dit niet het geval. Dirigent en musici hadden er weer erg veel plezier in. Maar dat was ook te wijten aan de motiverende woorden van onze voorzitter en dirigent. De komende tijd wordt er hard aan gewerkt om alles weer op niveau te krijgen, zodat het orkest zich opnieuw van zijn beste kant kant laten zien. De eerstvolgende uitvoering komt er vast en zeker aan.


Kerstmis 2020

 

Helaas geen kerstconcert dit jaar.

Maar wel een verrassing voor onze spelende leden en niet te vergeten onze steunende leden.

Dank zij de inzet van een paar leden van het bestuur werden kerstpakketten klaar gemaakt die tot aan de deur bij de leden werden bezorgd. 

Een inhoud om van te smullen en een creatieve oplossing van Tiny om allerlei lekkernij tentoon te spreiden om bij speciale gelegenheden te kunnen verorberen. Petje af voor al het werk.

Dank aan de inpakdames en heer (onzichtbaar) op de achtergrond) om deze verrassing voor elkaar te krijgen.

De dozen staan klaar voor vertrek

 

Na gedane werk even bijkomen met een hapje en een drankje. Welverdiend!!

De kerstman op weg naar de leden

Een paar gelukkige ontvangers


Gastvrije ontvangst in Guttecoven

juni 2020

In het onlangs verschenen tijdschrift "t Bronke bestemd voor de inwoners van Guttecoven en omgeving  werd bijgaand artikel gepubliceerd.

Klik op de afbeelding om te vergroten


Stay at Home concert
Accordeon Orkest Swentibold en Friends

mei 2020

Stilzitten is geen optie
Op initiatief van onze dirigent Henk Tiebosch werd de orkestleden uitgenodigd om een Stayathome concert te organiseren.
De leden waren enthousiast om hun bijdrage te leveren en gingen meteen aan de slag.
Bovendien waren een paar "friends"" uit Duitsland en België ook bereid hun "nootjes" bij te dragen.
Onderstaande foto is een "shot" uit deze video opname

Persbericht in Via Sittard/Geleen week 21 2020


Nieuwe repetitieruimte

Vanaf september 2020 beschikt het orkest over een nieuwe repetitieruimte. De locatie is in "´t Tuurhoes", Kerkstraat 4a, 6143 BC In Guttecoven. Ook hier wordt weer gerepeteerd op dinsdagavond vanaf 20.00 - 22.15 uur.

Belangstelling om te komen kijken dat kan altijd. Iedereen is welkom.

 


Individuele Corona concertjes 2020

Het zijn moeilijke tijden voor alle spelers van ons orkest.

Toch worden er individuele acties ondernomen om de sociale contacten in stand te houden. Ons lid Harry (speelt 3e partij) gaf een miniconcert op het grasveldje voor de deur. Uiteraard op voldoende afstand van het publiek.

Op het programma stonden wat lichte muziekstukjes, waaronder ook een tweetal verkorte bewerkingen van nummers van Astor Piazzolla en een kort stukje van Ennio Morricone.

Wellicht kunnen we na de crisis met het hele orkest op het grasveldje alles nog eens herhalen. Harry, bedankt voor het initiatief en wellicht volgen er nog meer leden.

Ook ons lid Peter uit de 1e partij van het orkest heeft zijn steentje bijgedragen om voor het raam van het plaatselijk verzorgingshuis een muzikale bijdrage te leveren. De bewoners hebben ervan genoten en is voor herhaling vatbaar. Geweldig!


Jubilarissen 2020

Tijdens de algemene ledenvergadering 2020 werden een aantal jubilarissen gehuldigd.
Marian Noordzij en Heinz Willems zijn 40 jaar spelend lid van het orkest. Namens bestuur overhandigde de penningmeester Marian de gouden hanger als dank voor haar jarenlange inzet als lid van het orkest. Op een later tijdstip zal ook Heinz dit geschenk in de vorm van een speld tijdens een bestuursvergadering overhandigd worden.

Tegelijkertijd werd ook de felicitaties met bijbehorende attentie van de NOVAM aan deze leden overhandigd.
Ook werden nog vier leden in het zonnetje gezet. Ida Haas, Marijke Beckers-Jansen en Mieke Czech 10 jaar spelend lid en Mieke Graus-Halkes 10 jaar steunend lid.
Ida, Marijke en Mieke ontvingen de trofee en het steunend lid Mieke Gr. een lekkere versnapering.

 


De puntjes op de I

zondag 1 december 2019

 

De kleding van de leden heeft een mooie "muzikale" metamorfose ondergaan. Dit dank zij de sponsoring van een enthousiaste fan van ons orkest.


En de winnaar is............Karel!

woensdag 9 oktober 2019

Wat zijn we trots op Karel!! De winnaar van de taalquiz. Karel speelt bij Swentibold de derde partij. Gefeliciteerd namens alle leden van het orkest.


Nieuwe statuten

Vandaag donderdag 4 juli 2019 zijn de nieuwe verenigingsstatuten bij de notaris vastgelegd.

De belangrijkste wijziging in deze nieuwe statuten is dat het boekjaar loopt vanaf 1 januari t/m 31 december.

De hele nieuwe statuten kan via de ledenpagina ingezien worden


Repeteren met het kinderkoor Sjamaes

vrijdag 29 maart 2019

 

Vandaag zijn een paar "uitverkorenen" afgereisd naar Maastricht om samen met het kinderkoor de muziekstukken door te nemen voor het concert van zondag 9 april a.s. in het Centre Céramique in Maastricht. Het was een hele klus om alles goed op een rij te krijgen. Dank zij de professionele aanpak van zowel Krissie alsook Henk komt dat vast en zeker wel goed. We moeten alleen nog de puntjes op de i zetten.

De kinderen zijn in ieder geval heel enthousiast en verheugen zich al op het concert.

10 jaar lid

18 oktober 2018

Tijdens de jaarvergadering van ons orkest op donderdag 18 oktober jl. werden twee leden in het zonnetje gezet omdat ze 10 jaar lid zijn van Swentibold. De twee jubilarissen zijn: Roland Graus (links) en Funs Kempkens (rechts)

Beiden werden door een van onze bestuursleden toegesproken en kregen een aandenken aan dit jubileum.

 

Lid van Verdiensten

14 november 2017

Annie Hölsgens-Hurcken en Tiny Albertz-Wetzels werden tijdens de Algemene Ledenvergadering door het bestuur voorgedragen voor een benoeming tot lid van Verdiensten van ons orkest. Voor beide dames gingen de aanwezige leden met een groot applaus unaniem akkoord met de benoeming. Vervolgens werden zij door de voorzitter als eerste gefeliciteerd waarna hij hen de bijbehorende oorkonde uitreikte.

 

50 jaar Swentibold

september 2017 t/m augustus 2018

In 2017 werd het 50-jarig jubileum gevierd. Ook na 50 jaar is ons orkest nog springlevend. Wij willen dit jubileum dan ook luister bijzetten met een aantal activiteiten voor leden, oud-leden en alle geïnteresseerde accordeon- en muziekliefhebbers. Op ons programma staan o.a. onderstaande activiteiten:​

 

* 2e Paasdag: informatiestand van ons orkest in de tent van het Missiecomité t.b.v.Pater René Bucks


gedurende de dag zijn leden van ons orkest aanwezig in de tent vóór de St. Martinuskerk in Born, om u te informeren over de mogelijkheden om lid te worden van Swentibold. 

 

*  diverse optredens in woonzorgcentra in Sittard-Geleen


In de maand juni zullen leden van ons orkest in kleine groepjes optredens verzorgen in diverse verzorgingshuizen in de gemeente Sittard-Geleen. 

 

*  Hl.Mis in Buchten, opgeluisterd door Swentibold

 

*  optreden in Sport Plaza "Het Anker" in Buchten

 

*  play-in in 't Volkshoes in Geleen-Lindenheuvel


Op zondag 10 september organiseren wij een play-in voor muzikanten van andere accordeonorkesten en voor iedereen die het leuk vindt om eens in orkestverband accordeon te spelen.


Deze dag werd afgesloten met een concert waarin de ingestudeerde muziekwerken ten gehore werden gebracht.

 

*  jubileumreceptie & huldiging van de jubilarissen in het Gemeenschapshuis in Buchten

 

*  jubileumconcert met speciale gasten in 't Volkshoes in Geleen (Lindenheuvel)


Op zaterdag 4 november organiseert ons orkest een groots concert in het kader van ons 50-jarig jubileum. Op die avond kunt u genieten van accordeonmuziek van Swentibold, maar ook van de optredens van een aantal speciale gasten.

Jubilaris 2016

4 november 2016

Sinds 2006 is Karel Ruiten lid van ons orkest. Aanvankelijk speelde Karel in ons B-orkest, maar bij de samenvoeging van A- en B-orkest ging hij meespelen in het A-orkest. Karel komt al 10 jaar wekelijks vanuit Roermond om zijn hobby, samen muziek maken, uit te oefenen. Tijdens deze vergadering werd Karel vanwege zijn jubileum in het zonnetje gezet en ontving hij het gebruikelijke presentje. 

Jubilarissen 2015

20 oktober 2015

In 2015 vindt op 20 oktober de jaarlijkse ALV plaats in het gemeenschapshuis in Buchten. Na de nodige andere agendapunten zijn de jubilarissen aan de beurt. Dit jaar worden drie leden in het zonnetje gezet: 

 

Geert Bogie, 40 jaar spelend lid.


Geert begint als leerling van Leo Hölsgens in het B-orkest om vervolgens naar het A-orkest door te stromen. Hier is hij vele jaren eerste man in de tweede partij. Tevens is Geert in deze jaren dirigent van het B-orkest en van 2011 tot mei 2015 van het A-orkest. Daarnaast is Geert ook nog 40 jaar lid van de Novam. Voor beide jubilea ontving hij de bijbehorende geschenken en een welgemeend "dank je wel"


Jos Hoofwijk, 40 jaar spelend en steunend lid


Ook Jos is als leerling van Leo Hölsgens bij Swentibold gekomen. Vanaf zijn tienerjaren is hij het orkest steeds trouw gebleven als spelend lid in het B-orkest en later in de tweede partij van het A-orkest. Sinds enige tijd kan hij wegens ziekte de accordeon niet meer bespelen, maar hij blijft Swentibold trouw. Ook Jos werd door het bestuur bedankt voor zijn inzet al die jaren.

 

Harry van Mulken, 10 jaar spelend lid


Na een concertbezoek bij Swentibold is Harry in 2005 onze gelederen komen versterken. Hij zet zijn beste beentje voor in de derde partij en is sinds 2013 tevens voorzitter van ons orkest. Hij wordt door de secretaresse (Truus Weijman) gehuldigd en bedankt voor zijn inzet m.n. het laatste jaar i.v.m. zijn inspanningen bij het zoeken naar een nieuwe dirigent voor ons orkest.​

Geert Bogie, 40 jaar spelend lid 

Harry van Mulken, 10 jaar spelend lid

Jos Hoofwijk, 40 jaar spelend en steunend lid

Jubilarissen 2014

dinsdag 28 oktober 2014

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ons orkest op 28 oktober 2014 werden 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. Jos Marx en Mia Biesmans waren beiden 25 steunend lid van onze vereniging. Alex Weijman is inmiddels 10 jaar lid en sinds 2010 bestuurslid van ons orkest. De jubilarissen ontvingen de bijbehorende attenties voor hun jarenlange steun.

Alex Weijman (links) en Jos Marx feliciteren elkaar met de bereikte mijlpaal.
  (Mia Biesmans was helaas niet aanwezig tijdens de ALV)

Jubilarissen 2013

dinsdag 29 oktober 2013 

Op dinsdag 29 oktober vond de Algemene Ledenvergadering van ons orkest plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden zoals gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden 3 jubilarissen in de bloemetjes gezet. 
Als eerste werd naar voren geroepen: Truus Weijman-Muyris.
Zij is spelend lid in de vijfde partij sinds 2003 en is dus 10 jaar lid van Swentibold.  De secretaresse kijkt terug op de muzikale carrière van Truus, die al in haar jeugd begon met muzieklessen van Leo Hölsgens. Truus kreeg de gebruikelijke attentie voor dit jubileum en Anita bedankte haar voor haar inzet voor ons orkest.
Vervolgens was is de beurt aan: Nicole Hölsgens-Hoens.
Zij is sinds 1988 steunend lid en heeft nu het 25-jarig jubileum bereikt. 
Aangezien Nicole zelf niet aanwezig is overhandigde de voorzitter de attentie en bloemen aan Jack Hölsgens met het verzoek om deze én de dank van het orkest voor al die jaren steun, over te brengen aan Nicole.
Onze derde jubilaris is: Annemie Steenstraten-Nohlmans.
Annemie is spelend lid sinds 1988 en heeft haar vaste plek in de vierde partij. Ook zij is dit jaar 25 jaar lid van ons orkest.
De voorzitter gaf een korte terugblik over haar periode bij Swentibold. Ook haar hobby autorijden wordt vermeld. Door deze hobby van Annemie weet iedereen altijd precies waar een concert plaatsvindt. De voorzitter bood haar de attentie (zilveren speldje) en bloemen aan als dank voor 25 jaar trouw lidmaatschap. Tevens ontving Annemie van de NOVAM een oorkonde en penning omdat zij ook 25 jaar lid is van deze bond voor accordeonorkesten. 

de voorzitter overhandigd de attentie en bloemen aan Jack Hölsgens, de echtgenoot van Nicole

Truus Weijman-Muyris.

o

Annemie Steenstraten-Nohlmans.

Jan Goffin, lid van verdiensten

dinsdag 29 oktober 2013

Tijdens de Algemene ledenvergadering op 29 oktober 2013 stelde het bestuur de aanwezige leden voor om de scheidende voorzitter Jan Goffin te benoemen tot Lid van Verdiensten.
Jan is 20 jaar (van 1993 tot 2013) de bestuurlijke leider van ons orkest geweest. Hij heeft zich in zijn carriere als voorzitter sterk gemaakt voor ons orkest en op heel veel manieren bijgedragen aan de goede sfeer binnen onze vereniging. Ook de naam en reputatie van Swentibold naar buiten heeft hij steeds buitengewoon goed vertegenwoordigd. Het bestuur vindt dan ook dat deze langdurige inzet gehonoreerd mag worden met deze eretitel. De Algemene ledenvergadering was het daar volldig mee eens.

Nieuwe voorzitter Swentibold

dinsdag 29 oktober 2013

Tijdens de Algemene ledenvergadering 2013 neemt Jan Goffin afscheid als voorzitter van Accordeonorkest Swentibold. Met algemene stemmen wordt tot zijn opvolger gekozen Harry van Mulken.
Harry is sinds ???? lid van ons orkest. Zij vaste plek heeft Harry in de derde partij. Harry is heel erg betrokken bij het orkest en wil samen met bestuur, dirigent en leden het werk van zijn voorganger voortzetten.

Jan Goffin levert zijn bestuursspeldje in 

Harry ontvangt de voorzittershamer

de nieuwe voorzitter start zijn werkzaamheden

Swentibold op L1 tv in "daar is mijn vaderland"

dinsdag 9 oktober 2012

Op uitnodiging van de Limburgse cineast Maurice Nijsten zal Swentibold meewerken aan zijn nieuwste TV-serie

"Daar is mijn Vaderland".

Er worden professionele opnames voor deze serie gemaakt door Maurice Nijsten i.s.m. L1TV.

Elke uitzending wordt gepresenteerd door een bekende Limburger die daarin de cultuur uit zijn eigen regio belicht. De presentatie van ons optreden is in handen van Jan Smeets, de bekende "baas" van Pinkpop. De opnames werden gemaakt op dinsdag 9 oktober tijdens de repetitie in het Gemeenschapshuis in Buchten. De uitzending van "Daar is mijn Vaderland" waarin Swentibold voor het voetlicht treedt was  gepland op vrijdag 30 november 2012 (17.00 uur).

Jubilarissen 2012

dinsdag 30 oktober 2012

 

Tijdens de algemene ledenvergadering op 30 oktober 2012 worden 3 leden in het zonnetje gezet omdat zij 
25 jaar spelend of steunend lid zijn van onze vereniging. Twee van hen zijn tevens 25 lid van de NOVAM (Nederlandse bond van accordeonorkesten) en ontvangen ook de bij dit jubileum behorende oorkonde en penning.

 

Kitty van Kroonenburg 25 jaar spelend lid NOVAM jubileum

Agnes Lambrichts 25 jaar spelend lid NOVAM jubileum

Ger Biesmans 25 jaar lid bestuurslid 1987/1993

Jubilarissen 2011

Ook dit jaar werden tijdens de jaarvergadering weer 3 jubilarissen gehuldigd. 

Truus Mennen (10 jaar steunend lid)    

 Thea Marx (40 jaar spelend lid)

Toos Payne (50 jaar lid van de Novam)

Truus Mennen (10 jaar steunend lid)

Thea Marx (40 jaar spelend lid

Toos Payne (50 jaar lid van de Novam

Jubilarissen 2010

onze jubilarissen in 2010 

 

Tijdens onze jaarvergadering op dinsdag 26 oktober 2010 werden 3 leden vanwege hun 25-jarig jubileum in het zonnetje gezet. Zij werden door een bestuurslid toegesproken en ontvingen het zilveren speldje en een  bos bloemen.

 

de jubilarissen zijn:

Proficiat!

 

  Monique Bogie(steunend lid)

Miranda Habets (spelend lid)

  Anita Hendrix (spelend lid)

Jup van Sloun, Lid van verdienste

 dinsdag 26 oktober 2010                                                               

Op voorstel van het bestuur, en onder luid applaus van de aanwezige leden werd de heer Jup van Sloun tijdens de algemene ledenvergadering tot  "lid van verdienste" van ons orkest benoemd.

Jup van Sloun was ruim 25 jaar actief als bestuurslid en kreeg de titel "lid van verdienste" als dank voor het vele werk dat hij in die jaren voor het orkest deed. Vooral zijn technische kennis was voor het orkest van onschatbare waarde tijdens zijn bestuurs-lidmaatschap.                                   

Jubilarissen 2009

dinsdag 20 oktober 2009

Tijdens de jaarvergadering van werden 3 leden gehuldigd.

Peter Mennen vierde zijn 10 jarig lidmaatschap. Paul Mommers en Jan Goffin hun 25 jarig lidmaatschap.

Jan Goffin 25 jaar

Paul Mommers 25 jaar

Peter Mennen 10 jaar

Geslaagde verenigingsactiviteit 2009

zondag 14 juni 2009

Dit jaar konden de leden van ons orkest zich sportief uitleven tijdens de jaarlijkse verenigingsactiviteit.
Er was gekozen voor een middagje "jeu de boules" spelen. Tijdens het spel bleek dat dit een geslaagde keuze was waar iedereen aan mee kon doen. Na een middag gooien met de ballen kwam Tiny Hensen als winnaar uit de bus. Na afloop van het spel werd de middag besloten met een heerlijk buffet en een gezellige "nazit". Zoals wij uit voorgaande jaren gewend zijn was het weer een geslaagde middag/avond.