FOTO'S 2018

Kerstconcert

Dinsdag 18 december 2018

Op de laatste repetitieavond van 2018 werd de zaal van het gemeenschapshuis gevuld door familie, vrienden en bekenden van ons orkest. Voor hen werd er een klein Kerstconcert verzorgd. Swentibold beet de spits af met een gevarieerd programma dat werd afgesloten met enkele kerstliedjes. Vervolgens speelde een kleine groep van onze leden een viertal kerstmedley's. Daarna werd de avond voortgezet zetten onder het genot van een drankje, kerstbrood en wafels. Tijdens dit gezellig samenzijn werd de muziek verzorgd door ons lid Peter Goldsteijn.

 

Concertreis naar Weiterstadt (Duitsland)

zaterdag 17 t/m zondag 18 november 2018

Om ons jubileumjaar muzikaal af te sluiten is het hele orkest afgereisd naar Weiterstadt (D) om samen met accordeonorkest Akkordeonfreunde Weiterstadt op zaterdagavond een mooi concert te verzorgen. Op zondagochtend werd in de Johanneskerk van Weiterstadt de Mis opgeluisterd. Als solist trad op Tim (bugel) en Marijke en Ida (accordeon). Na afloop van de dienst werden nog een paar stukken gespeeld voor de aanwezigen.

Live opname concert in Weiterstadt (D) A Klezmer Karnival van Philip Sparke arr. Foppe Jacobi

Live opname Yo soy Maria van Astor Piazolla - Accordeon orkest Swentibold en Akkordeon Freunde (Weiterstadt D)

Najaarsconcert 2018

zaterdag 3 november 2018

Na ons jubileumconcert in najaar 2017 in 't Volkshoes in Geleen/Lindenheuvel werd het traditionele najaarsconcert dit jaar weer in Buchten georganiseerd. Onze gast was dit jaar het accordeonorkest Desselina uit Mol (B) o.l.v. Marc Janssen.

De gastgever o.l.v. dirigent Henk Tiebosch zorgde voor een gevarieerd programma met als solisten Marijke en Ida (accordeon), Rens (trompet) en Chris (slagwerk)

Een gewone repetitie

dinsdag 23 oktober 2018

 

Zoals iedere dinsdagavond een gewone repetitie om ons voor te bereiden op het najaarsconcert.

Serieus maar ook gezellig.

Benefietconcert Sittard

zondag 25 februari 2018

De Stichting Behoud Franse Klooster organiseerde op deze zondagmiddag een benefietconcert om geld in te zamelen voor de restauratie van het orgel van zowel het Franse Klooster als van de St. Michielskerk in Sittard. Hiervoor werd onze medewerking gevraagd. Samen met Harmonie l'Union uit Born werd er een concert met gevarieerde muziek ten gehore gebracht. Als intermezzo trad op Robert Housmans met Limburgs repertoire.